Proiectele Preşedintelui Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, susţinute şi de emisiunea “La Măruţă”


Cu doar o zi în urmă, Preşedintele al Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, a primit cu entuziasm invitaţia de a participa la emisiunea “La Măruţă”. În cadrul emisiunii, acesta a vorbit despre activitatea asociaţiei pe care o conduce şi despre realizările de care este foarte mândru.

De-a lungul activităţii, mii de oameni nevoiaşi au fost ajutaţi pentru a trece cu bine momente importante din viaţa lor, iar inimosul Mihai Căldăraru împreună cu echipa lui, a reuşit să ducă la bun sfârşit toate proiectele importante pe care le-au desfasurat.

Cătălin Măruţă l-a “iscodit” pe Mihai şi a reuşit să afle lucruri interesante despre viitoarea campanie umanitară a asociaţiei. Principalul scop este acela de a strânge fondurile necesare pentru Campania Sărăcia Distruge Omenia, aceasta având ca obiectiv principal, ajutorarea a 1000 de familii nevoiaşe, cu alimente şi dulciuri pentru copii.

Conducerea site-ului Saracia Distruge Omenia a mulţumit încă odată tuturor celor care le-au întins o mână de ajutor şi speră ca în viitorul apropiat să poată aduce bucurie în vieţile cat mai multor familii, pentru care soarta a fost mai grea şi nedreaptă cu ele.

Cei care doresc să contacteze site-ul Sracia Distruge Omenia, o pot face  la numerele de telefon expuse 0723.755.112.

Have any Question or Comment?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *